Je mooiste kapsel,

kleding en stijl

Trudy Nabuurs | Trainer | Coach | Docent |

Kapsel | Kleding | Stijl | Garderobe | Personal Shoppen

Je Mooiste Kapsel, Kleding en Kleur

Eigen en Unieke kledingstijl

Effectieve en Eigentijdse Garderobe

Slim Shoppen en Geld Besparen

Een Totaalplaatje Dat Klopt en Goed Voelt

kennis, kunde en karakter tonen

Innerlijk en Uiterlijk Congruent

Verbaal en Non-Verbaal Dezelfde Taal

In Verbinding met jezelf en iedereen

Je persoonlijkheid als een rode draad door je presentatie & kledingkast

Heb je weleens het gevoel dat er meer uit jezelf en je performance te halen valt? Dat het beeld dat mensen van jou hebben niet klopt met de werkelijkheid?

Je weet dat je geen onaantrekkelijke vrouw bent, en toch ben je vaker dan je wilt ontevreden over hoe je eruit ziet. Je hebt op zich best leuke kleding in je kast hangen, maar ergens gaat het mis: het is het nét niet. Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken. Ook lukt het niet om een eigen kledingstijl te vinden. Doordat alles merk je dat je onzeker bent over hoe je eruitziet en dat straalt weer door naar hoe jij je van binnen voelt. Kortom, je bent ontevreden of gefrustreerd zelfs en hebt concrete tips nodig!

kapsel kleding kledingstijl kleur garderobe en online shoppen

Ervaar rust en ultieme vrijheid om te mogen zijn wie je bent, zowel zakelijk als privé

Jij weet als geen ander dat de mensen het verschil maken. Daarom wil je ook zo goed mogelijk voor de dag komen. Inhoudelijk sta je er, maar je weet ook dat hoe je overkomt en hoe jij je kleedt het verschil kan maken tussen een ‘ja’ en een ‘nee’, tussen geld verdienen en geld verliezen, tussen een goed en vertrouwd gevoel en een gevoel van onbehagen en twijfel.

Je weet ook dat het niet moeilijk hoeft te zijn om een effectieve garderobe te creëren die bij je past en die goed voelt. Toch maak je er geen werk van. Je stelt het uit omdat het, voor nu, minder belangrijk is.

Maar als je eerlijk bent zou je het super fijn vinden als iemand je precies laat zien welke kleding goed doen voor je figuur, hoe je in de ochtend tijd overhoudt omdat je meteen een outfit ziet voor de dag. Of hoe je voorkomt dat je geld spendeert aan kleding die zo leuk leken toen je het kocht, maar die vervolgens ongedragen in je kast blijft hangen. 

Wat als ik je vertel dat het allemaal veel makkelijker kan!

Ik help je graag ontdekken hoe je jezelf op een eigentijdse manier presenteert. Dat doe ik door de binnen- en buitenkant met elkaar te verbinden. We zoomen in op wie jij echt bent. Vervolgens kijken we hoe we die mooie binnenkant vertalen naar buiten toe, zodat je kennis, kunde en karakter toont, waardoor je de vrijheid ervaart om te mogen zijn wie je bent en anderen zien hoe geweldig jij bent.

Deze ambitieuze vrouw ging je voor!

“Omdat ik mezelf een boost in mijn voorkomen gunde heeft Trudy mij in een middag meegenomen naar de wereld van communicatie met je uiterlijk. Aan de hand van een doeltreffend model laat Trudy je inzien dat je met kleding, make-up en haar dat grote verschil kan maken. Dat je elke dag kan lezen welke indruk & impact je gaat maken en hoe je uiterlijk daarbij kan helpen. Hoe je kan aansluiten -of juist niet- bij de mensen die je ontmoet. Een (positieve) waarschuwing is op zijn plek: na het volgen van het programma kijk je anders naar je spiegelbeeld en anderen!”

- Willeke

Kapsel Advies

Tijdens een kapsel advies krijg je alle tijd om uit te leggen wat je wel en vooral wat je niet wilt. Na het advies heb je een kapsel dat bij je gezichtsvorm en leefstijl past en weet je hoe je het zelf het makkelijkst in model brengt.

Je straalt van top tot teen!

Kleur, Kleding & Stijl

Na dit advies kijk je met plezier in de spiegel. Je ziet welke modellen en pasvormen goed doen voor je figuur. Welke kleuren jou die extra ‘schwung’ geven en je ontwikkelt een eigen kledingstijl.

  Geniet volop!

Innerlijk & Uiterlijk

Net als in een film, spelen kleding en uitstraling een crusiale rol bij de beeldvorming van een personage. Zo ook in het dagelijks leven. Als je een outfit kiest die past bij hoe jij je vanbinnen voelt, scheelt dit je later veel acteerwerk.

Ervaar ultieme rust en vrijheid om te mogen zijn wie je bent!

Garderobe & Shoppen

Je hoeft geen nieuwe garderobe aan te schaffen. Juist kleine veranderingen hebben een groot effect. Na dit advies zie je ongekende mogelijkheden voor je eigen kledingstukken en accessoires en loopt je persoonlijkheid als een rode draad door je kledingkast.

Eigenheid, elegantie en efficiëntie in elke hoek van je kledingkast!

Vraag Maar Raak Strippenkaart

Staat dit nou wel of niet? Soms heb je een extra paar ogen nodig. Mijn ogen staan tot je beschikking! Je stuurt een selfie met je vraag via Whatsapp of via je digitale kledingkast en je krijgt antwoord op je kledingissues zonder dat er ook maar een pashokje aan te pas komt.

Geen foute outfits meer voor jou!

Alles in Eén Traject

Tijdens dit traject draag ik al mijn kennis aan je over en heb je binnen no-time een eigen kledingstijl, maak je spannende kledingcombinaties, is de ochtendworsteling van ‘wat moet ik nu weer aan’ een feestje geworden en kies je kleding die je verder helpen. Die transformatie is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, moor ook zeker voelbaar aan de binnenkant.

Het klopt!

Kies het advies dat je past

 

Mijn missie is om je te helpen ontdekken wie je bent en dat zichtbaar te maken in je uitstraling, kleding en performance. Leer je liever online, individueel of samen met anderen? Bekijk de mogelijkheden en kies het advies dat bij je wensen past.

Vertrouwen is de basis van iedere samenwerking

“Ons team, bestaande uit heel veel enthousiaste leerkrachten, mocht een workshop volgen bij Trudy. Wij leerden wat kleur, stof en lijn kan doen voor je voorkomen. Je communiceert met je kleding. Zakelijk of juist casual. Wat is je doel en wat kun je inzetten om het doel te behalen. En zo sta je plotseling heel anders voor je kledingkast. Ik kan iedereen zo’n inspirerende workshop aanbevelen. Individueel of juist in teamverband; doen!!!”

- Quirien

“Ik werk regelmatig met Trudy samen tijdens de maatwerk mediatrainingen die ik geef aan bestuurders en directieleden. Deze boegbeelden van organisaties willen tijdens mediaoptredens hun eigen verhaal goed neerzetten. Bij een geloofwaardig verhaal hoort de juiste uitstraling en Trudy helpt daarbij. Na een intake en enige theorie stelt ze passende kledingsets die bijdragen aan een duidelijke en transparante profilering. Ook geeft ze tips voor toekomstige keuzes. Dit doet ze op een discrete en toegankelijke manier. Erg fijn om met haar samen te werken.”

- Adwin

“Ik kwam bij jouw training terecht omdat ik aan het solliciteren ben. In het begin twijfelde ik of de training iets zou toevoegen aan wat ik al weet over kleding. Maar ik ben positief verrast en blij met de tips en de manier waarop het uitgelegd wordt met video en voorbeelden. Volgende week op gesprek en een goede gelegenheid om je tips toe te passen! Deze online training is ideaal voor dames die professioneler over willen komen, of representatief willen zijn. Voor mij als impuls aan mijn carrière, het helpt om ´dressed for succes´te zijn.”

“Ontzettend leerzaam, leuk verteld en goed en toepasbaar uitgelegd! Het meest verrassend vond ik de persoonlijke uitleg over de contrasten die bij jou als persoon passen en hoe die toe te passen bij welke gelegenheid.”

“Ik vroeg me af of het iets voor mij zou zijn en of ik er iets mee kan. Maar het is een leuke, duidelijke training met goede en bruikbare adviezen. Leuk ook om te zien hoe je met passie je kennis overbrengt. Ik ben meer gaan letten op de verticale lijnen in mijn kleding en het benadrukken van het smallere gedeelten van mijn lijf. Aanrader voor iedere vrouw in elke leeftijdscategorie.”

Mijn ontwikkelingsreis

Ik ben geen modepopje die de hele tijd aan het winkelen is en altijd maar in de spiegel kijkt. Sterker nog: ik vond shoppen helemaal niet zo leuk! Ik probeerde wel altijd onderscheidend en authentiek te zijn met mijn kleding. Ik kan me nog een roze gordijnenbroek herinneren, gewoon omdat die ‘eigen’ voelde. Waarom dan toch mijn fascinatie met uiterlijk? Omdat het uiterlijk zoveel kan betekenen voor hoe je je van binnen voelt.

Dat komt natuurlijk niet uit het niets.

Meer weten over wie ik ben en waarom ik doe wat ik nu doe?

Deze kernkwaliteiten laat ik in mijn kleding en uitstraling:

verbindend | oog voor detail | gepassioneerd | wijsheid | creatief

Adres training & advies

Europalaan 44
3526 KS Utrecht

Adres kapsel advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel me op

(+31) 6 22 60 54 52

Twijfel je nog tussen basis, plus of VIP?

Blijf er niet mee zitten! Stuur een mailtje en ik help je met het maken van de juiste keuze.