Trudy Nabuurs | Uiterlijke Vormgever | Adviseur - Coach - Trainer - Docent

Ga voor een kapsel, kleding en kleuren die bij je innerlijk passen

Als vrouw wil je de kracht uitstralen die je in je voelt. Je wilt zorgen dat mensen jou zien zoals je bent. Je wilt dat ze jou zien en denken: wow, dat is een inspirerende vrouw.

 

Maar hoe doe je dat? Wat als ik je vertel dat het allemaal veel makkelijker is dan je denkt.

 

Ik zorg dat de worsteling van ‘wat moet ik nu weer aan’ een feestje wordt. De transformatie is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant maar zeker ook voelbaar aan de binnenkant.

 

Het klopt.

Heb jij weleens het gevoel dat er meer uit jezelf en je performance te halen valt?

Je weet dat je geen onaantrekkelijke vrouw bent, en toch ben je vaker dan je wilt ontevreden over hoe je eruit ziet. Je haar zit nooit zoals het moet. Je hebt op zich best leuke kleding in je kast hangen, maar ergens gaat het mis: het is het nét niet. Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken. Ook lukt het je niet om een eigen kledingstijl te vinden. Doordat alles merk je dat je onzeker bent over hoe je eruitziet en dat straalt weer door naar hoe jij je van binnen voelt.

Kortom, je bent ontevreden of gefrustreerd zelfs en hebt concrete tips nodig!

2.0

start transforming your true self

Voor wie?

Heb jij regelmatig het gevoel dat er meer uit jezelf en je performance valt te halen? Dan is deze workshop voor jou! Want of je nou slim, grappig, geordend, oplossingsgericht, intuïtief, ambitieus of maatschappelijk betrokken bent, het wordt steeds belangrijker om jezelf te laten zien.

Weten en voelen wie je bent is één ding, dit helder overbrengen op anderen is iets heel anders.

Wat als ik je vertel dat het heel makkelijk is om kleur en vorm te geven aan je persoonlijkheid.

One-Stop Shop

Alles wat ik vanuit Be-Uniek doe, doe ik met als doel dat jij je van binnen goed voelt. Kies het advies dat bij je wensen en leefstijl aansluit, zodat je groeit voor die spiegel, je schouders naar achteren gaan en dat je vol trots en bewondering naar jezelf gaat kijken.

Dit is voor jou als je:

Z

wilt weten welk model broek, rok, blazer of jurk bij je figuur past (en welke absoluut niet)

Z

de controle terug wilt over je garderobe en kledingkast

Z

jouw eigen en unieke kledingstijl wilt ontdekken en creëren

Z

persoonlijkheid en eigenheid wilt uitstralen, zowel privé als in je werk

Z

tevreden, trots, lekker blij en comfortabel wilt voelen in de kleding die je draagt

Het eindresultaat

We zoomen in op wie jij echt bent. Vervolgens vertalen we die mooie binnenkant naar buiten toe, zodat jij je goed voelt in wat je draagt en hoe je eruitziet. Je hebt het gevoel dat het innerlijke vlammetje groter is geworden en nu ook aan de buitenkant is te zien. Je staat niet meer ellenlang voor die kledingkast te dubben, maar ziet nu goede matches in je kast hangen en ziet ongekende mogelijkheden voor jouw kledingstukken en accessoires.

Je straalt!

08

april

Gratis webinar

Creëer je ideale ik, Vrijdag 8 april 2022 // 19.30 – 20.45 uur

Wil je afrekenen met die ontevredenheid over je kleding en uitstraling? Meld je aan!  Binnen anderhalf uur word je bewuster van je mindset en hindernissen en blijer met je uiterlijk.

Deze ambitieuze vrouwen gingen jou voor!

“Eerlijk gezegd wist ik voor het advies niet dat bepaalde kleding me een meer afstandelijke uitstraling gaven. Soms is dat wat je wilt, maar vaak ook niet. Nu kies ik bewuster kleding en krijg ruim 2 jaar later nog altijd complimenten als ik kleding of een kleur draag die goed bij mij past! Handig bij het shoppen en goed voor het zelfvertrouwen. Een absolute aanrader!”

- Mireille

“Vooraf twijfelde ik of ik voldoende geschikte kleding zou hebben waardoor ik misschien veel geld zou moeten investeren om een passende garderobe aan te schaffen. Ik had me kunnen schamen voor mijn kledingkeuze maar dat is niet gebeurd.
Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast. Ik voelde me geen moment beschaamd. Je bent positief en dat is heel prettig.

- Bianca

“Trudy weet in korte tijd al wat je nodig hebt, qua uiterlijk, om jezelf zekerder te voelen. Zij heeft oog voor het gehele plaatje. Als je bij Trudy bent geweest, voel je je niet alleen een ander mens doordat zij wat moois met je haar, kleding of stijl heeft gedaan. Je voelt je ook een ander mens omdat je het gevoel hebt dat al je kwaliteiten gezien mogen worden!”

- Monique

Open Studio Schedule

Monday

7:45pm – 9pm

Monday

7:45pm – 9pm

Monday

7:45pm – 9pm

Monday

7:45pm – 9pm

Monday

7:45pm – 9pm

Eigenheid

Kleding is niet alleen functioneel of mooi om te dragen. Kleding communiceert, het zendt een boodschap uit. Iedere kleur en vorm heeft een eigen uitstraling en communiceert op zijn eigen manier. De een is niet beter of slechter dan de ander maar wel anders. Een rode blouse straalt iets anders uit dan een gele, bruine of groene blouse.

Wil jij jouw authentieke ‘IK’ zichtbaar maken in je uitstraling en performance?

Door middel van NLP communicatie technieken en de master methodiek ‘de taal van kleding’ help ik je met kiezen van de kleuren en vormen die ‘eigen’ voelen, zodat je straalt van binnenuit!

Vraag jouw gratis Zelfscan aan

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons? Plan een gratis inzichtsessie. We bespreken je wensen en verlangens en je kunt vragen aan mij stellen. Na het gesprek weet je wat je zelf al kunt en waar je eventueel mijn hulp bij kunt gebruiken.

Direct zelfscan aanvragen

Mijn ontwikkelingsreis

Ik ben geen modepopje die de hele tijd aan het winkelen is en altijd maar in de spiegel kijkt. Sterker nog: ik vond shoppen helemaal niet zo leuk! Ik probeerde wel altijd onderscheidend en authentiek te zijn met mijn kleding. Ik kan me nog een roze gordijnenbroek herinneren, gewoon omdat die ‘eigen’ voelde. Waarom dan toch mijn fascinatie met uiterlijk? Omdat het uiterlijk zoveel kan betekenen voor hoe je je van binnen voelt.

Dat komt natuurlijk niet uit het niets.

Meer weten over wie ik ben en waarom ik doe wat ik nu doe?

Deze kernkwaliteiten laat ik in mijn kleding en uitstraling:

verbindend | oog voor detail | gepassioneerd | waardig | creatief

Het innerlijk kompas

we zoomen in op wie jij echt bent

je leert je kernkwaliteiten kennen

jouw vijf KERNwoorden krijgen een plek in het kompas

je ervaart hoe je kernkwaliteiten zich tot elkaar verhouden

je geeft KLEUR en VORM aan je persoonlijke kernwoorden

Dit is wat je krijgt

Z

je krijgt een andere kijk op communicatie

Z

je laat aan de buitenkant zien wie je van binnen bent

Z

je hoeft GEEN nieuwe garderobe aan te schaffen

Z

je stelt binnen je eigen kledingstijl een authentiek outfit samen

Z

je straalt altijd en overal eigenheid uit, dus ook in je werk

Het eindresultaat

Door jouw mooie binnenkant en buitenkant met elkaar te verbinden, straal je uit wie je echt bent. Je voelt je goed in wat je draagt en hoe je eruit ziet. Jouw innerlijke vlammetjes is groter geworden en nu ook aan de buitenkant te zien. Mensen plaatsen je niet meer in het verkeerde hokje en waarderen de persoon die ze voor zich zien. Je komt geloofwaardiger, sympathieker en betrouwbaarder over, omdat het totaalplaatje klopt.

En een plus: je hebt jezelf ook beter leren kennen. Dat geeft je zelfvertrouwen en ook dat is weer te zien aan de buitenkant.

Deze ambitieuze vrouwen gingen jou voor!

Omdat ik mezelf een boost in mijn voorkomen gunde heeft Trudy mij in een middag meegenomen naar de wereld van communicatie met je uiterlijk. Aan de hand van een doeltreffend model laat Trudy je inzien dat je met kleding en uitstraling dat grote verschil kan maken. Dat je elke dag kan kiezen welke indruk & impact je gaat maken. Hoe je kan aansluiten -of juist niet- bij de mensen die je ontmoet. Daarbij is Trudy ook nog eens een ontzettend aardig mens. Overigens staat ze ook briljant voor groepen. Een (positieve) waarschuwing is op zijn plek: na een sessie met Trudy kijk je anders naar je spiegelbeeld en anderen! ”

- Willeke

“Vooraf twijfelde ik of ik voldoende geschikte kleding zou hebben waardoor ik misschien veel geld zou moeten investeren om een passende garderobe aan te schaffen. Ik had me kunnen schamen voor mijn kledingkeuze maar dat is niet gebeurd.
Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast. Ik voelde me geen moment beschaamd. Je bent positief en dat is heel prettig.
Je hebt een goed en duidelijk verhaal, over de binnenkant, hoe je dingen ervaart, opslaat en vertaalt en wat je uiterlijke communicatie daarin betekent. Echt een aanrader!”

- Bianca

kapsel kleding kledingstijl garderobe en online shoppen

Kernkwaliteiten en persoonlijkheid

Mijn kernkwaliteiten zijn: verbinden . oog voor detail . waardig . gepassioneerd . creatief

In elk outfit komen deze kernkwaliteiten tot uiting. Afhankelijk waar ik naartoe ga, wat de gelegenheid vraagt, wat het doel van mijn afspraak is, bepaal ik welk kernkwaliteit het meest zichtbaar is. Je kunt je voorstellen dat het kernwoord ‘oog voor detail’ minder zichtbaar is als ik een wandeling maak met mijn man en meer zichtbaar is op het moment dat ik een incompany training geef.

Aanbod

INDIVIDUEEL ADVIES

Alle aandacht voor jou alleen

We gaan 1-op-1 aan de slag waardoor ik alle aandacht heb voor jou en jij alles met mij kunt bespreken. Je krijgt inzicht in hoe je zelf naar kleding, vormen, kleuren en jezelf kijkt. We zoeken uit hoe we jouw innerlijke kracht naar buiten kunnen vertalen. Alles wat we tijdens deze sessie bespreken blijft tussen jou en mij.

Dit mooie cadeau aan jezelf is

€345,-

*Locatie: Burg Verderlaan 9, Utrecht
*Inclusief 21% Btw.
*Zakelijk aftrekbaar als communicatie training en coaching

GROEPSWORKSHOP

Samen leren, samen groeien

In een kleine groep gaan je aan de slag met jouw persoonlijke kernkwaliteiten. Dit alles doen we in een veilige omgeving, samen met andere gelijkgestemden, zodat we leren van elkaar. Samen gaan we die mooie en unieke binnenkant tot bloei laten komen.

Dit mooie cadeau is kost normaal €155 p.p. en is nu tijdelijk

€99,-

*Locatie: Burg Verderlaan 9, Utrecht
*Prijs is per persoon en incl. 21% Btw.
*Zakelijk aftrekbaar als communicatie training en coaching

FAQ

Moet ik een compleet nieuwe garderobe aanschaffen?

Zeker niet! Je ontdekt juist hoe je binnen jouw eigen en unieke kledingstijl DE kleuren en modellen kiest die aansluiten bij jouw kernwoorden. Het kan wel zijn dat je ontdekt dat je veelal dezelfde soort kleding in je kast hebt hangen en dat je na afloop van de workshop een missende parel wilt toevoegen aan jouw unieke garderobe.

Aanvullende service

Na de worskhop heb je één maand toegang tot de digitale garderobetool, zodat je mij altijd en overal met mij kunt communiceren en ik je nog een maandje kan helpen met vraagstukken over kleding. Ook kun je je nieuwe aankopen showen, twijfelgevalletjes bespreken en ervaringen delen. Dit is geheel kosteloos!

Krijg ik korting als ik samen met iemand kom?

Ja, super leuk als je samen met een vriendin, dochter, moeder, collega of zus komt. Jullie krijgen dan allebei 15% korting. Boek de worskhop NIET via de website maar neem contact met me op zodat ik jullie beide een mooie korting kan geven.

Voordeel voor ondernemers

Ben je ondernemer? De adviezen, trainingen en workshops zijn zakelijk aftrekbaar als communicatie training en coaching. Neem contact met me op, zodat ik de juiste benaming en al jouw gegevens op de factuur kan zetten.

Waar is de worskhop?

De workshop wordt gegeven op mijn kantoor in Utrecht. Het adres is Burg Verderlaan 9, 3544 AD Utrecht. Kies ervoor om 1 op 1 met mij samen te werken dan kan ik ook naar jouw adres komen. Afhankelijk waar je woont, breng ik extra kosten hiervoor in rekening.

Mag ik mijn eigen kleding meenemen?

Jazeker! Graag zelfs! We hebben namelijk allemaal een ander figuur en een andere persoonlijkheid. Neem daarom 5 tot maximaal 10 kledingstukken mee die we als voorbeeld kunnen gebruiken.
We zullen wellicht niet alle kledingstukken bespreken of gebruiken als voorbeeld, maar het is wel prettig als je ter plekke een kledingstuk kunt kiezen waar je dan vragen over hebt.
Tip: Trek op de dag zelf een outfit aan waar jij je helemaal eigen in voelt, of waar je juist vragen over hebt.

Ik heb een andere vraag?

Staat je vraag er niet bij? Stel je vraag via whatsapp of bel 06-22 60 54 52. Je kan ook contact met me opnemen via het contactformulier of door te mailen naar info@be-uniek.nl 

Ik weet genoeg,

ik doe mee!

INDIVIDUEEL ADVIES

Alle aandacht voor jou alleen

€345,-

*Locatie: Burg Verderlaan 9, Utrecht
*Inclusief 21% Btw.
*Zakelijk aftrekbaar als communicatie training en coaching

GROEPSWORKSHOP

Samen leren, samen groeien

€99,-

*Locatie: Burg Verderlaan 9, Utrecht
*Prijs is per persoon en incl. 21% Btw.
*Zakelijk aftrekbaar als communicatie training en coaching

Dit is wat klanten zeggen

“Eerlijk gezegd wist ik voor het advies niet dat bepaalde kleding me een meer afstandelijke uitstraling gaven. Soms is dat wat je wilt, maar vaak ook niet. Nu kies ik bewuster kleding en krijg ruim 2 jaar later nog altijd complimenten als ik kleding of een kleur draag die goed bij mij past! Handig bij het shoppen en goed voor het zelfvertrouwen. Een absolute aanrader!”

- Mireille

“Trudy weet in korte tijd al wat je nodig hebt, qua uiterlijk, om jezelf zekerder te voelen. Zij heeft oog voor het gehele plaatje. Als je bij Trudy bent geweest, voel je je niet alleen een ander mens doordat zij wat moois met je haar, kleding of stijl heeft gedaan. Je voelt je ook een ander mens omdat je het gevoel hebt dat al je kwaliteiten gezien mogen worden!”

- Monique

Become your furure self

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons? Plan een gratis inzichtsessie. We bespreken je wensen en verlangens en je kunt vragen aan mij stellen. Na het gesprek weet je wat je zelf al kunt en waar je eventueel mijn hulp bij kunt gebruiken.

Laten we kennismaken

  Voor en achternaam *

  E-mail *

  Adres training & advies

  Burg Verderlaan 9
  3455 AD Utrecht

  Bel me op

  (+31) 6 22 60 54 52

  Adres kapsel advies

  Hoornbloemlaan 2
  3452 BM Vleuten

  Deze footer is NIET GLOBAL 

  De andere hieronder WEL

  Adres training & advies

  Burg Verderlaan 9
  3455 AD Utrecht

  Bel me op

  (+31) 6 22 60 54 52

  Adres kapsel advies

  Hoornbloemlaan 2
  3452 BM Vleuten

  Adres training & advies

  Burg Verderlaan 9
  3455 AD Utrecht

  Bel me op

  (+31) 6 22 60 54 52

  Adres kapsel advies

  Hoornbloemlaan 2
  3452 BM Vleuten

  Adres training & advies

  Burg Verderlaan 9
  3455 AD Utrecht

  Bel me op

  (+31) 6 22 60 54 52

  Adres kapsel advies

  Hoornbloemlaan 2
  3452 BM Vleuten