Aanbod

Speciaal aanbod

Be-Uniek

Omdat jij uniek bent zijn de trainingen en coachingssessie dat ook. Kies het aanbod dat bij jouw proces past. Is er iets onduidelijk of heb je vragen neem dan contact met me op.

Ik help je graag!

coaching - training - advies

in authenticiteit, overtuigingskracht, verbinding en zichtbaarheid

  1 op 1 begeleiding

  • coaching in persoonlijk leiderschap
  • zakelijk kledingadvies
  • de succesformule

  groepen

  • bedrijfstraining
  • groepstraining waar je als individu voor kunt aanmelden zoals de;
  • de succesformule
  • zakelijk kledingadvies
  • de kracht van authenticiteit

   online training

   • positief beïnvloeden met kleding
   • (nog even geduld aub, de online training is bijna klaar :-))

   Coaching in Persoonlijk Leiderschap

   Na een GRATIS intakegesprek bepalen we je persoonlijke leerdoelen en daar stemmen we het coachingstraject op af.

   Het is mogelijk om losse coachgesprekken te combineren met bijvoorbeeld kledingadvies of een training als de succesformule.

   Jij bent het waard!

   De succesformule

   Deze training wordt zowel 1 op 1 als in groepsverband gegeven. Je kunt je ook inschrijven als individu voor een groepstraining. Voor meer informatie over datums neem contact met me op.

   Wil je weten wat dit voor jou kan betekenen?  

   RECENSIES

   Deze mensen gingen je voor…

   RECENSIE INNERLIJK & UITERLIJK IN BALANS Professioneel, deskundig en authentiek. Het kan allemaal worden vertaalt naar kleding! Het was waanzinnig leuk en leerzaam. Ik ga shinen! Dank Trudy!

   Chantal, Amsterdam

   RECENSIES INNERLIJK & UITERLIJK IN BALANS Dat je zoveel kan leren over kleding, kleur, contrast, vorm, stof enz.. Een echte eyeopener!

   Simone, Utrecht

   “WOUW – Dit had ik veel eerder moeten doen!”

   RECENSIES

   Hier lees je de ervaringen van mensen die je voor gingen, zo krijg je een goede indruk wat wij voor jou kunnen betekenen

   RECENSIE INNERLIJK & UITERLIJK IN BALANS Nooit geweten dat je kwaliteiten als Toegewijd, Waardig en Ordelijk zichtbaar kunt maken. Niet alleen in je kleding maar in je hele presentatie. Echt een eyeopener. Ik kijk nu met hele andere ogen naar mijzelf en naar anderen. Het was een waanzinnig leuke, inspirerende en leerzame sessie. Ik ga shinen! 

   Marjolein, Amersfoort

   RECENSIE KLEDINGADVIES LICHAAMSVORM EN GARDEROBE PLANNING Dank je wel voor je geweldige adviezen! Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm. Ongelofelijk veel heb ik opgestoken in die paar uurtjes. En volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden. Nogmaals heel erg bedankt!

   Simone, Utrecht

   RECENSIE KLEDINGADVIES Trudy haalt het beste in mensen naar boven doordat ze oprechte belangstelling heeft.

   Thom, Utrecht

   Leuk om te merken in de praktijk dat jouw tips positief uitpakken. Heb een sollicitatiegesprek gevoerd. Hoewel ik niet de geschikte kandidaat bleek voor die baan, kreeg ik een andere functie aangeboden.  Hij geloofde in mij kreeg ik te horen.., al wist hij niet waarom… Intern moest ik lachen, ik begreep heel goed waarom! Bedankt voor alle inzichten, Trudy!!

   Student, Academy Vitaedis