Innerlijk en uiterlijk in balans

Hoe jij gezien wordt bepaalt hoe anderen op jou reageren.

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.         INNERLIJK & UITERLIJK IN BALANS

Omdat jij meer bent dan alleen jouw uiterlijk

Maak jouw  kernkwaliteiten zichtbaar en straal van binnenuit!

Vraag jij je af wat het verschil maakt, welke kleding je draagt, vooral wanneer mensen je al kennen? Een NIET passend outfit leidt af, een GOED passend outfit leidt naar jou toe, hij laat zien wie jij bent en waar jij voor staat.

Het maken van een innerlijk of groot innerlijk kompas is diepgaand, persoonlijk, professioneel en zeer uitgebreidt.

HERKEN JIJ DIT?

  • Ik ben onzeker
  • Ik voel me niet gezien
  • Ik kom anders over dan ik ben
  • Ik wil meer in verbinding staan met mijzelf en de mensen om mij heen
  • Ik wil authentiek zijn

JOUW PERSOONLIJKHEID ALS EEN RODE DRAAD DOOR JE KLEDINGKAST

INNERLIJK KOMPAS

Het innerlijk kompas brengt jouw innerlijke kernkwaliteiten in kaart. Het maakt zichtbaar waar je op dit moment staat. Wat je kern is en hoe je die uit wil stralen in je kleding en je handelen.

Je leert hoe je jouw kernwoorden vertaald naar kleding (contrast, kleur, vorm, dessin en stof) en hoe dit toepast in je leven.

Waar ga je naar toe? Wat is je doel en wat vraagt de gelegenheid? Welke kernwoorden mag hierbij het meest zichtbaar zijn?

Daarnaast bepalen we ook welke sieraden heb mooist bij jouw innerlijk licht passen. Ben jij iemand die straalt, glinsterd, glanst of schittert.

GROOT INNERLIJK KOMPAS

Soms ben je in ontwikkeling, zoekende, oftewel innerlijk onderweg. Dan sluit een groot innerlijk kompas beter aan bij jou.

Een groot innerlijk kompas maakt namelijk, naast je kernkwaliteiten ook jouw verlangens zichtbaar.

Je leert welke kleding helpt om dit verlangen vorm te geven. Want wanneer je kleding afstemt aan jouw verlangwoorden komt dit (sneller) tot bloei.

Door je kernwoorden te vertalen naar kleur, contrast, dessin, vorm, stof en accessoires laat jij jouw identiteit zien!

Indien gewenst kun je dit advies combineren met andere adviezen zoals:

KapseladviesKleuradvies Stijladvies lichaamsvormGarderobe planning Personal shoppen

RECENSIES

Deze mensen gingen je voor…

RECENSIE INNERLIJK KOMPAS

Er zijn verschillende redenen waarom iemand er voor kiest om kleur- en/of stijladvies te vragen, en graag met ene personal shopper op stap gaat. Voor mij was dat omdat ik zeker wilde zijn dat ik als vrouw er heel natuurlijk en niet opvallend maar wel vrouwelijk uit zou gaan zien. Ik hoor je denken, dat moet toch niet zo moeilijk zijn? Nou, voor een transgender die ook nog eens blind is, is dat toch vrij lastig. Als blinde ben je al onzeker over je uiterlijk, en dan heb je ook nog eens besloten om eindelijks na 52 jaar uit te komen voor wie je eigenlijk al je leven lang bent, en verder te leven als vrouw. Het heeft me lang tegen gehouden want hoe zou ik er uit gaan zien met ene pruik en in vrouwenkleding? Make-up is nu niet echt weggelegd voor iemand die blind is, dus moet de kleding, de stijl en kleur, met veel zorg gekozen worden want die moet mij een goed gevoel geven zodat ik ook het vrouw-zijn kan uitstralen, en het moet ook heel natuurlijk ogen zodat men niet meteen ziet dat daar iemand loopt die misschien dan wel in hart en ziel een vrouw is, maar het lichaam van ene man heeft. 

Op mijn zoektocht naar iemand die mij de  zekerheide kon geven die ik nodig had kwam ik op het pad van Trudy. Op haar website las ik dat ze eigenlijk alles aanbood waar naar ik op zoek was. Ons eerste telefoongesprek gaf mij ook meteen een goed gevoel, dus besloot ik met haar in zee te gaan. Kleur, stijl en haaradvies, en tenslotte ook samen shoppen. Aan alles besteedt ze evenveel zorg. Trudy heeft mij de zekerheid gegeven die ik zocht, en het heeft er zeker aan bij gedragen dat ik nu al bijna weer 4 maanden als vrouw  leef en elke dag met trots en zekerheid de deur uit ga. Of dat nu is om naar mijn werk te gaan met het OV, naar een winkel of een restaurantje, bij alles voel ik me zeker dankzij het advies en de hulp van Trudy.

Amber, Utrecht

RECENSIES GROOT INNERLIJK KOMPAS

Trudy is een fijn persoon. Het begint met een goed gesprek en een lekker bakje thee, maar ondertussen gebeurt er van alles. Zij kijkt naar je als mens en weet in korte tijd al wat jij nodig hebt, qua uiterlijk, om jezelf zekerder te voelen. Zij stelt zich op als een professional en heeft oog voor het gehele plaatje. Zij kijkt namelijk verder dan wat het beste bij iemand past. Ze kijkt naar jou!

Als je bij Trudy bent geweest, voel je je niet alleen een ander mens doordat zij wat moois met je haar, kleding of stijl heeft gedaan. Je voelt je ook een ander mens omdat zij je ziet en je het gevoel hebt dat al je kwaliteiten gezien mogen worden! Als je graag je innerlijk aan de buitenwereld wil laten zien, maar je weet niet waar je moet beginnen? Trudy knows what to do for you! “

Monique, Houten

“WOUW – Dit had ik veel eerder moeten doen!”

RECENSIE INNERLIJK KOMPAS

Dank Trudy!

Ik voel me een compleet ander mens, namelijk mijzelf. Het advies heeft me heel veel gebracht. Ik ervaar veel meer zelfvertrouwen nu ik weet hoe ik mezelf zichtbaar presenteer.

Hans, Amsterdam

We can help you in any project to Be-Uniek!