Coachsessies

Ben jezelf, er zijn al zoveel anderen

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.         COACHING

Wanneer je onzeker bent over je uiterlijk geeft een advies over jouw uiterlijk al heel veel zelfvertrouwen. Echter, liggen soms de problemen in zelfvertrouwen wat dieper. Dan is een coachsessie of een advies in combinatie met coachsessies iets voor jou. Tijdens een intakegesprek bespreken we welk advies het best aansluit bij jouw wensen en jouw groeiproces. 

 

UITDAGING

Door oordelen, normen en waarden die door opvoeding en de maatschappij worden bijgebracht ervaren veel mensen interne en externe druk. Jezelf zijn en ‘trouw blijven aan jezelf’ is erg belangrijk en voor velen een diep verlangen. 

Ben jij onzeker? Zoekende? Of, innerlijk onderweg?

  • Heb jij belemmerende overtuigingen
  • Vind je jezelf niet de moeite waard?
  • Loop je telkens tegen dezelfde problemen aan?

Dan is bewustwording en inzicht krijgen in jezelf de eerste stap. Tijdens de coachsessies ga je op ontdekkingsreis binnenin jezelf!

OPLOSSING

Wil jij weten wat jou UNIEK maakt? Weten en voelen wie je bent en waar je voor staat? Wanneer je onzeker bent over jouw uiterlijk, geeft een kledingadvies veel zelfvertrouwen. Soms liggen problemen met het hebben van zelfvertrouwen dieper. Dan biedt een coachingtraject of kledingadvies in combinatie met coachsessies de uitkomst.  

  • Je weet dat jij het waard bent
  • Belemmerende overtuigingen behoren tot het verleden
  • Je zelfvertrouwen en je eigenwaarde maken jou tot een uniek persoon

Succesvol zijn is leven vanuit je hart, zowel zakelijk als privé.

Ik ben er voor jou, want jij bent het waard!

%

Zichtbaarheid en Zelfvertrouwen gegarandeerd

UNIEK ADVIES?

Ja, ik wil een GRATIS intakegesprek

Waar het verleden je heeft gebracht, staat vast.

Hoe je verder reist bepaal je zelf…