Advies Innerlijk

Ben jezelf, er zijn al zoveel anderen

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.         ADVIES INNERLIJK

Ieder mens is uniek, zowel innerlijk als uiterlijk. 

Ik ben er voor JOU!

Door oordelen, normen en waarden die door opvoeding en de maatschappij worden bijgebracht ervaren veel mensen interne en externe druk. Jezelf zijn en ‘trouw blijven aan jezelf’ is in deze periode dan ook erg belangrijk en voor velen een diep verlangen. Wanneer je onzeker bent over je uiterlijk geeft een advies over jouw uiterlijk al heel veel zelfvertrouwenEchter, liggen soms de problemen in zelfvertrouwen wat dieper.

Herken jij dit?

  • Heb jij belemmerende overtuigingen?
  • Een minderwaardigheidscomplex?
  • Ben je onzeker en zou je wat vaker jezelf willen zijn en de wereld als zodanig willen betreden?

Een kledingadvies waarbij je jouw persoonlijkheid en al je kernkwaliteiten zichtbaarmaakt geeft je een boost aan zelfvertrouwen. Of misschien is een advies in combinatie met coachsessies iets voor jou. Tijdens een intakegesprek bespreken we welk advies het best aansluit bij jouw wensen en jouw groeiproces.

JOUW PERSOONLIJKHEID ALS EEN RODE DRAAD DOOR JE KLEDINGKAST

Innerlijk & Uiterlijk in balans

Mensen beoordelen jou op je buitenkant. Jouw boodschap kan nog zo krachtig zijn, als je het niet goed overbrengt, sla je de plank mis. Dat is zonde. De manier waarop je communiceert is cruciaal voor een goede werkrelatie.  Authentiek en congruent zijn is bepalend en zelfs doorslaggevend of men wel of geen zaken met je doet.  

Innerlijk kompas of toch liever een GROOT innerlijk kompas?

INNERLIJK KOMPAS

Het innerlijk kompas brengt jouw innerlijke kernkwaliteiten in kaart. Het maakt zichtbaar waar je op dit moment staat. Wat je kern is en hoe je die uit wil stralen in je kleding en je handelen.

Je leert hoe je jouw kernwoorden vertaald naar kleding (contrast, kleur, vorm, dessin en stof) en hoe dit toepast in je leven.

Waar ga je naar toe? Wat is je doel en wat vraagt de gelegenheid? Welke kernwoord mag hierbij het meest zichtbaar zijn?

VERLANG WOORDEN

Soms ben je in ontwikkeling, zoekende, oftewel innerlijk onderweg. Dan sluit een groot innerlijk kompas beter aan bij jou.

Een GROOT innerlijk kompas maakt namelijk, naast je kernkwaliteiten ook jouw verlangens zichtbaar.

Je leert welke kleding helpt om dit verlangen vorm te geven. Want wanneer je kleding afstemt aan jouw verlangwoorden komt dit (sneller) tot bloei.

 

INNERLIJKE BEWEGING

Je innerlijke basis kompas bestaat uit 5 kernwoorden. Tijdens de innerlijke beweging maken we een combinatie van de 5 kernwoorden uit jouw innerlijk kompas en de verlangwoorden.

De innerlijke beweging geeft je inzicht welke kernwoorden uit het basis kompas en verlangwoorden uiteindelijk in jouw groot innerlijk kompas komen.

 

GROOT INNERLIJK KOMPAS

Het is zover! Je mag je kernwoorden in je GROOT innerlijk komaps vorm gaan geven.

Welk kernwoord is het grootst? Is het een ingetogen kwaliteit of gaat het maar naar de voorgrond? Is het een kwaliteit die voor jou te maken heeft met denken of voelen?

Daarnaast bepalen we ook welke sieraden het mooist bij jouw ‘innerlijk licht’ passen.

Ben jij iemand die straalt, glinsterd, glanst of schittert?

COACHINGSESSIES

Coaching

Ben jij onzeker? Zoekende? Of, innerlijk onderweg? Dan is bewustwording en inzicht krijgen in jezelf de eerste stap. Tijdens de coachsessies ga je op ontdekkingsreis binnenin jezelf. 

Zodat:

  • Je (her)ontdekt dat jij het waard bent
  • Belemmerende overtuigingen tot het verleden behoren
  • Je vol zelfvertrouwen in het leven staat en dat je eigenwaarde jou maken tot een uniek persoon

Succesvol zijn is leven vanuit je hart, zowel zakelijk als privé.

Schoonheid komt van binnenuit

BE-UNIEK.., want ook jij bent het waard!
CoachsessiesKledingadvies Innerlijk